2017 év egy spotter szemszögéből

Vámosi Sándort kértem meg, hogy küldje el az elmúlt 2017 év legkedvesebb képeit, ebből nyitjuk meg az Online Kiállítóterem újabb gyűjteményét.

Hirdetés

2017 év
Tactical Weaponts Meet spotter nap, görög, lengyel, olasz, spanyol, angol és belga részvétellel. Florennes légi bázis Belgium, 2017 Május. Lengyel MiG-29A felszállása utánégetővel.

2017 év
Red Bull Air Race Budapest. Gyönyörű környezetben parádés verseny, és számomra a legszebb festésű gép a mezőnyben, Mikael Brageot, (MXS-R)

Nyitóképen Daniel Genevey repül a Parlament előtt,
karácsonyi videóinterjúnk a magyar Red Bull Air Race pilótáról

2017 év
Aranyosgyéresi nyílt nap Románia. MiG-21 LanceR B elemelkedik a betonról. (Román Légierő)

2017 év
Mi-17 nem szokványos függeszkedése a szolnoki Tisza parton. Az augusztus 20-ai képesség bemutatón mutatkoztak be először a nagyközönség előtt a nagy javított Mi-17-eseink.

Két hete van már Instagram oldalunk is

2017 év
Digit kamó a Szlovák légierő MiG-29-esén, (SIAF 2017 Sliac.)

2017 év
Díszfestés a „svancon”, Couteau Delta Tactical Display Team, Mirage 2000D, Francia légierő. (NATO Days Ostrava 2017.)

2017 év
Cockpit portré, cseh Gripen demó, Sliac 2017.

2017 év
A sas felszáll, amerikai F-15C Eagle az aranyosgyéresi légibázison.

2017 év
Az „utolsó mohikán”. A magyar légierő utolsó repülőképes An-26-osa. (Kecskemét 2017)

2017 év
A első találkozásom a „nagy vassal”. Gyári Airbus A380 bemutató a SIAF-on.

Vámosi Sándor vagyok az aviationspotters.net repülőgépes kép megosztó oldal egyik megalkotója és tulajdonosa. Az oldalt két barátommal közösen – Király Csaba, Alt Judit – hoztuk létre azzal a céllal hogy a a repülőgép fotózást művelő „spotterek” képeit bemutassuk, publikáljuk egy megfelelő szűrés után. Jómagam kicsi gyermek korom óta rajongok a repülőgépekért a repülés világáért, jó ideje látogatom a hazai rendezvényeket „retina spotterként”, de a hobbi fotózással csak 2011 óta foglalkozom kisebb-nagyobb sikerrel. Azóta igyekszem minél több külföldi repülőnapon, spotter napon, nyílt napon rész venni lehetőségeimhez mérten, főleg itt Közép-Európában. Ezen hobbi egyik értékes hozadéka számomra, az élményeken a fotókon kívül, a hasonszőrű emberek megismerése , ismeretségek kötése, a ő velük eltöltött pár nap mindég nagyon kellemes időtöltés.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »