EVA Air

Az EVA Air hazai képviseletét az AVIAREPS Magyarország Kft látja el.

Foglaljon most!

Bécsbe már új Boeing B777 géppel repül az EVA Air

AZ EVA Air légitársaság egy új géptípust állított szolgálatba Bécs – Bangkok – Taipei útvonalon, mégpedig a vadonatúj Boeing 777-300ER repülőgépet. Az első gép 2016. október 4-én ünnepélyes keretek között, vízsugárral köszöntve landolt a bécsi repülőtéren.

Eva Air Royal Laurel Class

A B777-re történő típusváltásnak köszönhetően az eddiginél is több, már 313 ülőhely, egy új „Elit” elnevezésű fedélzeti osztály, illetve a képen láthatóan egy minden luxust kielégítő „Royal Laurel” business osztály várja az utasokat. Tovább

Foglaljon most!

EVA Air: az ötcsillagos légitársaságok legújabb tagja

A tajvani EVA Air légitársaság júniusban megkapta a SKYTRAX 5 csillagos minősítését – így az 5 csillagos légitársaságokat tömörítő exkluzív csoport tagjainak száma immár nyolcra emelkedett.

A megtisztelő cím átadására Tajpejben került sor a múlt héten. Mr. Steve Lin, az EVA Air elnöke beszédében kiemelte, hogy az 5 csillagos minősítés nagy megtiszteltetés, és egyben nagy felelősség a légitársaság számára, illetve örömmel nyugtázta, hogy a kemény munka, a minőségi szolgáltatások és a magas biztonsági színvonal meghozta az eredményét.

evaotcsillag11

A SKYTRAX 5 csillagos díj a legmagasabb szintű minőségi elismerés a légiközlekedésben. A cikk itt folytatódik

Foglaljon most!

Translate »