Szezonnyitó a Hévíz-Balaton repülőtéren

Múlt héten szombaton volt a 2017 évi szezonnyitó a balatoni repülőtéren, Baladincz Bendegúz olvasónktól kaptunk róla spotter stílusú fotókat. A charter járatokat a tavalyihoz hasonlóan két gép teljesítette.

Szezonnyitó

A Lufthansa a legrégebbi partner, ez már a 16-ik szezon, tavaly a jubileumi szezonnyitást népi tánccal és egy Boeing B737 nagy géppel ünnepelte a Mutsch Ungarn Reisen, amely iroda a chartert bonyolítja.

Szezonnyitó
A repülőgép egy Bombardier CRJ900, a típus is régi vendég, pár éve esőben készítettem egy hosszabb riportot róla. A gép Frankfurtból érkezett, a fürdővendégek között olyanok is jönnek Németországból Hévízre gyógyulni, akiket – mint a címképen látható – tolókocsival szállítanak.


A helyi televízió riportja mellé ajánlom Papp Gábor, Hévíz város polgármestere MTI-nek adott interjúját az idei szezonnal kapcsolatos tervekről.

Hirdetés

Szezonnyitó
Szintén a Mutsch Ungarn Reisen szervezésében az idei Hamburg, Düsseldorf, Berlin chartereket a Czech Airlines teljesíti. Üdvözlendő módon ehhez hozzátett a cseh légitársaság egy menetrend szerinti prágai járatot.

Szezonnyitó
A cseh légitársaság egy ATR72 típusú turboprop repülőgéppel érkezett a Balatonra. Akik innen Prágába utaznának vele szombat esténként, azok akár Budapestre is visszarepülhetnek a cseh fővárosból. A linkre kattintva részletesen bemutatjuk a gépen tett utazásunkat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »