2019 évünk néhány werkfotón

Nagy örömmel lapoztuk át a tavalyi fotókat, néhányat kiválasztottunk, itt láthatnak minket munka közben. Tavaly 60 videót készítettünk, a képek alatt ezeket linkeken meghivatkozzuk.

Hirdetés

2019 évünk
Nem véletlenül került az élre Alexandrával, az Emirates magyar légikisasszonyával készített videónk, amelyet egy szállodai szobában vettünk fel. Egy hónap alatt több mint 50 ezer néző látta, de jelenleg is ő tartja a Youtube csatornánkon a rekordot. Előtte meghívott az Emirates kamera nélkül egy kis edzésre a Forma 1 Magyar nagydíjra, ahol szintén Emirates légikisasszonyok aranyozták be a napot.

2019 évünk
A Balatont és a Red Bull Air Race-t imádjuk, pontosabban az utóbbiról már csak szép emlékeink lehetnek, mert az idén fél idénnyel megszüntették a gyorsasági műrepülő világversenyt. Szerencsére belefért még egy futam a Balatonon, ahol a szervezők remek helyszínt választottak. A Balaton vize a tűrkiz zöldtől a sötét kékig pompázott, csodás a tihanyi panoráma. A verseny után a hattyúk ugyanúgy tipegtek a vízen, mint előtte.

2019 évünk
Ősszel a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Közlekedésmérnöki és Járműmérnöki Karon a Vasúti Járművek, Repülőgépek és Hajók Tanszéken forgattunk. Bemutattuk a kereskedelmi pilótaképző négy féléves szakot. Jártunk a Műegyetem szimulátorában, ahol Aranka rövid felkészítés után repült egyet. Erről nemsokára publikálunk majd egy videót is. Ha a Youtube csatornánkon a jobb felső sarokban a harangra kattintva, feltéve, hogy már korábban feliratkoztak, erről egyből értesítést kapnak.

Kiemelt témánk a nők szerepe a repülésben

2019 évünk
Ránk esteledett a Wizz Air első Airbus A321neo ultramodern gépének érkezési ünnepségén, amelyet a hazai gyökerű diszkont légitársaság a budapesti bázisára hozott. A Wizz Air a budapesti repülőtér legnagyobb légitársasága, ami nagyban hozzájárult a tavalyi 16 milliós utasrekordhoz.

2019 évünk
Ültem Budaörsön az irodában, amikor nem halkan leszállt az útra egy mentőhelikopter. Gyorsan odaértem, lőttem néhány fotót a mobillal, ami a sors fintoraként lemerült addigra, mire a helikopter felszállt. Hogy ne maradjanak videó nélkül, korábban Sármelléken elkaptam egy indulást.

2019 évünk
Szolnok fél évre kölcsön kapott egy Messzer vadászgépet, amit Magó Károly zászlós, híres roncskutató mutat be a videón. A repülőgép körül korabeli ruhában, minő kontraszt, egy huszár hadnagy is tiszteletét tette.

2019 évünk
A HungaroControlnál 2019-ben a drón volt az egyik főszereplő. Itt egy drónvadász jármű előtt állok, de jártam drón bemutatón is a Szabadság hegyen.

345 videónk közül válogathatnak

2019 évünk
Írtuk már, hogy imádjuk a Balatont, ősszel sétáltunk egy szakaszt a Balaton Camino-n. Ennek annyi köze lett a repüléshez, mint a címképen látni, hogy a badacsonyi mólóm eldobtunk egy papírrepülőt. Közben arra gondoltunk, hátha a nem túl távoli jövőben azért jöhetünk ide, mert kiköt itt egy hidroplán.

2019 évünk
Ősszel a budapesti Petőfi Sándor Gimnáziumban jártunk, ahol az érdeklődőknek beszéltünk a repülés szépségeiről és titkairól. Ezt a missziót januárban is folytatjuk, várjuk a középiskolák jelentkezését a láblécen az Impresszumban levő címünkön.

Minden kedves olvasónknak és nézőnknek sikerekben gazdag 2020 évet kívánunk!

Sülecz Aranka és Dr. Varga Sándor,
repülős blogger-vlogger házaspár

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »