CES2020 Hyundai okos város közlekedési koncepciója, világpremier Las Vegasban

Az első nagy autógyártó világcég is megjelent a helyből felszálló légi taxikon alapuló rendszerével Las Vegasban a jövő mindenféle vízióit bemutató kiállításon. A cég által küldött anyagokból állítottam össze ezt a videót, ami első ebben az évben.

A Hyundai az Uber Elevate programhoz csatlakozott, ami elég lassan halad a járművek vonatkozásában. A versenytársak közül a programon kivüli Volocopter és az eHang lassan megkapja a kereskedelmi engedélyeket, túl vannak a bemutató repüléseken.

Egyébként a Hyundai még neve nincs légi taxi egy konvertiplán. A helyből fel és leszállásra képes elektromos hajtású 5 üléses repülőgép az útvonalon, mint a videóban jelezték, merev szárnyú repülőgép lesz. Emiatt akár 300 km/h sebességre is képes lehet, ami 10 vagy annál több millió lakossal rendelkező megavárosok vonatkozásában még helyi légi taxivá teszi. A Hyundai is összekapcsolja egy állomáson keresztül a földi és légi közlekedést, csak máshogy, mint például a Airbus légi taxija. A videómon 2 perctől indul a CityAirbus.

A tavalyi werk fotóinkkal kívánunk utoljára mindenkinek boldog új évet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »