Repülni JÓ Portál impresszuma

Repülni JÓ Portál
Minden, ami repülés a rajongók és izgulók szemszögéből szövegben, képben, videóban

2007 óta kiadja a Varghson Kft, minden jog fenntartva.

Alapító és felelős kiadó: Dr. Varga Sándor, a Varghson Kft ügyvezetője

Szerkesztőség:

Sülecz Aranka szerkesztő

Varga Dániel kép- és videó szerkesztő

Simon Péter GÉPMADARAK szerkesztő

Dr. Varga Sándor alapító főszerkesztő

Email: varga.sandor.dr@repulnijo.hu

Mobil: +36 20 977 6225

Portálunkat a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Repülni JÓ online Portál néven nyilvántartásba vette, amely aktuálisan bármikor itt lekérdezhető .

A dizájnváltás és az új portálmotor miatt az alapítástól 2016 augusztus végéig publikált anyagainkat egyre csökkenő mértékben még az Archívumban, a Gépmadarakban és a Vizirepülés oldalon olvashatják.

Légikatasztrófa a jővőnek üzen cimű könyvünket itt megismerheti és online megvásárolhatja.

Repülni JÓ ÖSSZERAKHATÓ e-könyvünk 16 különböző témában megvásárolható a Digitalstand felületén Mindegyik kiskönyvbe beleolvashatnak.

Repülni JÓ 2016-ban létrehozta Youtube csatornáját, ahol a régi videók mellett már az újak vannak többségben. A videó csatornánkon több mint 300 videót találhat, lejátszási listákat is készítettünk belőle. Ha feliratkozik a Repülni JÓ Youtube Csatornánkra, akkor minden új videó publikálásakor értesitést kap róla. Folyamatban van a videó studiónk létrehozása, ahol többek között folytatni fogjuk a Repülni JÓ TÓKSÓ beszélgetős müsorunkat.

A Repülni Jó Portál támogatja a HÖLGYPILÓTÁK, Nők a repülésben blogot, amely 2012 óta több mint 700 bejegyzést publikált.

A Repülni JÓ Portál aktív a közösségi oldalakon is. Az alapoldalt mindenhol megtalálja a közösségi oldal linkje, hozzáadva a /repulnijo formátumot. Azért itt is részletezzük őket.

Facebook oldalai: Repülni JÓHölgypilóták blogHidroplán blog

Instagram oldalak: Repülni Jó Instagram és Hölgypilóták Blog Instagram

Twitter oldala: Repülni JÓ Twitter oldal

A Repülni JÓ tart előadásokat is, főbb témák most a könyv alapján a légikatasztrófa, az ekönyvecskéink alapján a milliárdosok az űriparban, a jővő repülőgépei közül a pilóta nélküli légi taxik, a Hölgypilóták blog alapján a Nők a repülésben, végül a hidroplánok.

Translate »