Frissités: MyWay grúz légitársaság új Tbiliszi-Budapest járata

Frissités: Tegnap 2018 október 28-án este megérkezett a nyitójárat Tbilisziből. Zenés képeslap a Budapest Airport fotói alapján.

Eredeti cikk innen: Új grúz diszkont légitársaság nyitójárata érkezik a hétvégén Budapestre.

Hirdetés

Grúzia új légitársasága a MyWay Airlines 2018 október 28-án kezdi meg üzemelését a grúziai főváros, Tbiliszi és Budapest között Boeing 737-800 típusú gépeivel, heti két járatot üzemeltetve a Tbiliszi Shota Rustaveli és a Budapest Liszt Ferenc repülőterek között, csütörtökön és vasárnap. A két fővárost ezt megelőzően még nem kötötte össze közvetlen légi járat. 2018 november 20-tól a MyWay airlines megindítja heti harmadik járatát is keddi napokon.

A MyWay Airlines, Grúzia teljes szolgáltatásokat nyújtó kereskedelmi légitársasága, 2018-ban kapta meg az üzemelése megkezdéséhez szükséges hatósági és légiforgalmi engedélyeket, bázisa a Tbiliszi Shota Rustaveli repülőtér. A légitársaság flottájához jelenleg két B737-800 típusú gép tartozik, 8 Business és 162 Economy üléses konfigurációban. A légitársaság fedélzeti catering ellátása is ingyenes, az ételek mellé grúz borokat és édességeket kínálnak utasaiknak.

A MyWay Airlines jelenleg charter járatain biztonságos és kényelmes utazást biztosít utasainak Grúziából Európába, a Közel Keletre, Ázsiába és a FÁK országaiba, ezek mellett menetrendszerinti járatokat üzemeltet Tbiliszit összekötve Tel-Avivval, Rómával, Kievvel, Kharkivval és október 28-tól Budapesttel is.

A MyWay Airlines hosszútávú fejlesztési programjában célként jelölte meg, hogy Tbiliszi nemzetközi repülőtér a régió meghatározó elosztó központjaként működjön. Az elkövetkezendő 5 éven belül a légitársaság olyan „hub & spoke” központot kíván felépíteni, mely Tbiliszin keresztül köti össze az üzemelésbe bevonandó további célállomásokat Európa, Ázsia, Amerika között.

A MyWay Airlines alapelvei közé tartozik a megfizethető, méltányos árképzés, barátságos és rugalmas szolgáltatások biztosítása, ügyfélközpontú ügyintézés és etikus, becsületes üzleti magatartás.

A MyWay Airlines magyarországi képviseletét a CEAS-Central European Aviation Solutions Kft. látja el 2018 októberétől.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »