AirAsiaX pirosban Európából közvetlenül repülhetünk Kuala Lumpurba

AirAsiaX, az interkontinentális világhírű fapados cég a megrendelt Airbus-aival bővíti európai járatait és nem mond le arról, hogy 2012-ben székhelyéről Kuala Lumpurból közvetlenül Budapestre is repüljön.

Tegnap Új Zélandban tartottak sajtótájékoztatót abból az alkalomból, hogy 2011 április elsejétől fantasztikus 99 dolláros egyúti áron az AirAsiaX járatot indít Kuala Lumpur és a helyi Christchurch-i Nemzetközi Repülőtér között.

Hirdetés

Az ünnepségen Tony Fernandes, a légitársaság tulajdonosa a hvg.hu híre szerint arról beszélt, hogy a megrendelés alatt álló Airbus A330-300 új repülőgépekkel új európai hosszútávú járatokat, köztük egy budapestit is indítanak majd várhatóan 2012-ben Malajziából.

Budapest onnan kicsit messzebb van, mint Christchurch, de nem haragudnánk meg egy 299 dolláros oda-vissza jegyárért, bár az AirAsia helyi járataiban olvastam olyan akciókról, amikor egy irányba egymillió jegyet adott fél év alatt egy dollárért.

AirAsiaX

Párizsi járat novemberi bejelentése. Reméljük majd nálunk is így adják meg a módját,
több lánnyal a Budapest kiíráshoz és talán a Lánchídról kukucskálnak a főnökök
soványabb árú induló egyúti jegyárral

Mielőtt valaki a visszaúti borsos jegyárral vádolná őket, februárban egy nappal korábban Szingapúrban a laptopról 60 dollárért vettünk egyik helyi járatukra jegyet, amiért majd négy órát repültünk a kis 320-as Airbus-szal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »