airBaltic légitársaság impozáns növekedése az új Bombardier CS300 repülőgépekkel

Martin Gauss, a légitársaság hazánkban is ismert vezérigazgatója jó gépre tett, amikor elvállalta a kanadai Bombardier CS300 új regionális repülőgép bevezető üzemeltetését.

Nemrég a videón látható módon először járt Ferihegyen az új gép, amelyet korábban már bemutattam. A nagyobb ablakok, a jobb fedélzeti levegő és nem utolsó sorban az olcsóbb üzemeltetésből adódó jó ár kiváló utazási élményt biztosít a gépek ülőknek.

Hirdetés

Így a 9 darab ilyen Bombardier gépnek köszönhetően nem csoda, hogy a lett nemzeti légitársaság 2018 év első negyedévében

24 százalékkal több utast szállított,

mint az előző év hasonló időszakában. Akit a részletek érdekelnek, annak itt egy kis táblázat is.

airBaltic légitársaság

A március egy izgalmas hónap volt számunkra – március végén Rigából három új célállomással – Lisszabon, Malaga és Gdansk – léptünk a nyári szezonunkba, valamint még egy új útvonalat nyitottunk Tallinnból Londonba. Ezen a nyáron összesen több mint 70 útvonalat repülünk Rigából, Tallinnból és Vilniusból, az üzleti és szabadidős utazók számára egyaránt a célállomások legnagyobb választékát és a legjobb összeköttetést ajánljuk.

mondta Martin Gauss vezérigazgató.

airBaltic légitársaság

Az ATW (Air Transport World) a vezető havi magazin, amely a globális légitársaságok és a kereskedelmi légi közlekedési közösségek igényeit szolgálja és minden éveben rangos díjakat ad a szakma számára. Az idén Dublinban a 44. alkalommal osztották ki az ATW légiközlekedési ágazati dijakat, ahol airBaltic az év piacvezető légitársasága lett, a képen a vezérigazgató a díj átvételekor.

Forrás: airBaltic légitársaság, nyitóképen a Bombardier CS300 Budapesten a Repülni JÓ fotóján.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »