Csoportos kedvezmény a Wizz Air téli járataira

A Wizz Air diszkont légitársaság ma különleges „Pink Péntek” akciót hirdet meg, melynek keretében nyolc napon át, november 22-ig a később részletezett 10 százalék kedvezménnyel foglalhatók csoportos utazások minden, a téli menetrendben szereplő járatra.

Hirdetés

A Wizz Air légitársaság idén a csoportos utazásokra biztosít jelentős kedvezményt a 44 országban elérhető 142 változatos úti célra. A légitársaság már 11 főtől elérhetővé teszi a csoportos foglalás lehetőségét, így a céges utak résztvevőin túl akár nagyobb baráti társaságok is kihasználhatják annak előnyeit. Az utasok neve a járat indulása előtt 72 órával ingyenesen módosítható és a viteldíjat két részletben is ki lehet fizetni több mint 30 nappal az indulás előtti foglalás esetén. A csoportos foglalás 55 főig vehető igénybe.

Minden ami Wizz Air nálunk

A 10% kedvezmény a csoportos viteldíjakra vonatkozik, beleértve az adókat és a nem választható költségeket, de nem vonatkozik az adminisztrációs költségre. A promóció közép-európai idő szerint 2018. november 15-étől november 22-éig tart. A promóció a wizzair.com oldalon, 11 és 55 fő közötti, diák- vagy nyugdíjascsoportnak nem minősülő csoportoknak végzett foglalásokra vonatkozik. A promóció nem vonatkozik olyan foglalásokra, amelyeknél a viteldíj nem jelenik meg automatikusan, hanem az utasnak kell kérnie. Az utazási időszak korlátozott, az utazásnak 2019. március 31-éig be kell fejeződnie.

A „Pink Péntek” promóció – melynek neve a légitársaság repülőgépeinek festésére utal – a Wizz Air téli menetrendjében induló járatokra biztosít kedvezményt. Akik a tengerparti napsütésbe repülnének a hideg elől, elutazhatnak Tenerifére, Eilatba vagy Agadirba. A városlátogatások kedvelői akár Berlinben, Brüsszelben vagy Stockholmban is eltölthetik az év végi ünnepeket. A téli sportok szerelmesei pedig ellátogathatnak Milánóba, Bázelbe vagy Szófiába.

A Wizz Airnek jelenleg összesen 105 darab, kétféle 180 székes Airbus A320 és 230 székes A321 tipusú repülőgépe van, nemrégen ünnepöelték a videón látható módón Budapesten a 100. repülőgép üzembe helyezését.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »