Csúcsforgalom a ferihegyi Egyes futópályán

A hosszabbik pálya lezárása és korszerűsítése miatt szokatlanul nagy forgalmat bonyolított június első felében a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér Egyes futópályája. Mi meg mindkét végénél videóztuk a le- és felszállásokat.

Pazar leszállások, mókás gyorsítások, sok repülőgéptípus és légitársaság látható.

A hivatalos statisztika szerint a Repülni Jó Youtube Csatornáján videóimat nézők 95 százaléka nincs feliratkozva, ezért szeretném erre kérni őket. A feliratkozónak ez azért jó, mert a jobb felső sarokban levő harang megkongatásával, vagyis rákattintva értesítést jelölhet be, így akár mobiltelefonjára is, az általában heti 2-3 új videómat publikálásuk után hamar megnézheti. Én meg szeretnék bekerülni a Youtube partnerprogramjába, azonban ehhez minimum 1000 feliratkozó elérését írják elő. A mai napon 757 számnál tartok, miközben partner programhoz előírt videó nézési perceket több mint kétszeresen túlteljesítettem. Videóim úgy látszik, érdeklik az embereket és ezért kérem, ha néz, közben segítse munkámat feliratkozásával, hozzászólásával, hogy a több mint 300 videóm tovább gyarapodhasson. A feliratkozás csak egy kattintás a videók jobb alsó sarkában található Repülni JÓ jelre. Köszönöm.

Ez a szép leszállás már nem szerepel a videóban, de visszavisz bennünket a múltba, amikor 10 évvel ezelőtt még Tupoljev Tu-154 utasszállító géppel repültünk Moszkvába. Videónk róla.

Képek: Hölgypilóta bloggerina

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »