Dunaszerdahelyi repülőnap 4 zenés képeslapunkon

Dunaszerdahelyi repülőnap képei közül gyorsan 40 darabot kiválasztottunk és 4 darab zenés képeslapba foglaltuk őket, fogadják szeretettel előjáték gyanánt a holnapi hagyományos cikkünkhöz és a jövő héten elkészülő videókhoz.

Hirdetés

Tegnap a felvidéken, Dunaszerdahelyen jártunk bitang szeles időben, a meghirdetett műsor elemeit túlszárnyalva gazdag repülőprogrammal, Felvidék Szépekkel és a színpadon zenés előadásokkal tartották meg az Első Csallóközi légi majálist, a képek igazolják a sikert.

A nyitóképen Ladislav Uzsák szlovák pilóta családja, aki a mögötte levő ultralight géppel az erős széllel könnyedén megküzdve a repülőnap végén szalagra kötött cukrokat szórt a levegőből a gyerekek nagy örömére, a videón sikerült jól elkapnom a pillanatot.

A képeken a szlovák és soproni hagyományőrzők, akik eljátszottak egy magyar-német légi háborút, ropogtak a fegyverek, robbantak a bombák, zajlott a légi és földi harc.

A szeles idő ellenére a családias hangulat, a sok gyerek, a Fokker 100 utasszállítótól a műrepülő sztárokon át a kisgépek küzdelme a szelekkel adta az igazi sava-borsát az Első Csallóközi légi majálisnak.

Mivel csak egyfelé tudtam figyelni és a videót részesítettem előnyben, a légi programok bemutatására még egy-két napot várni kell. Addig a repülő repülőkről ajánlunk egy vendégbejegyzést, Besenyei Péter repüléséről egy korábbi börgöndi videónkat, az L-29 Delfin sugárhajtású gyakorlógépről pedig egy nagy képes cikkünket.

Holnap egy cikkel folytatjuk, ha tetszenek a képek, lájkolják és osszák meg a zenés képeslapokat és ezt a zenés képes összeállítást is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »