Jet Airways légi bérlete

A Jet Airways számos belföldi járatot működtet Indián belül így a nemzetközi járatok mellett, most egy könnyen értékesíthető légi bérletet is bevezetett: EXPLORE INDIA PASS néven.

A légi bérlet egy nemzetközi jegyet és minimum 3 kupont tartalmaz belföldi járatra, akár 3 zónán keresztül, melyeknek nem kell egybefüggőnek lenniük. Ezek a járatok egy foglalási kód alatt, egy jegyben kiállíthatóak és automatizáltan elérhetőek a foglalási rendszerekben és a Weben is. Az új légi bérlet azért hasznos, mert folyamatos, rugalmas és kedvező, Economy osztályon 23 kg és Premiere osztályon 46 kg feladható poggyászkeretet tesz lehetővé. Részletek itt.

jetairways1

A Jet Airways zökkenőmentes csatlakozást biztosít Észak Amerika és Európa között, Párizson keresztül, melyeket két nagy partnerével, a Delta Airlines-al és az Air France-el közösen alakított ki. Az új menetrend szerint, Október 30-tól a Mumbai – Párizs közt közlekedő gép IST 0250-kor fog felszállni és helyi idő szerint 0820-kor fog Párizsba érkezni. Visszaúton helyi idő szerint 1130-kor fogja Párizst elhagyni és IST 0045-kor fog Mumbaiba érkezni a következő napon. Ezen az útvonalon közlekedő Airbus A330-200 gépek összesen 254 hellyel rendelkeznek, melyből 18 hely Premier osztályon és 236 hely Economy osztályon.

jetairways2

Így a csatlakozás zökkenőmentesen elérhető több mint 25 európai városba és több mint 10 észak-amerikai desztinációra: Párizsból – európai desztinációk: Amsterdam, Barcelona, Berlin, Birmingham, Koppenhága, Dublin, Frankfurt, Genf, Madrid, Manchester, München, Nizza, Oslo, Prága, Stockholm, Stuttgart, Bécs és Zürich; Párizsból észak-amerikai desztinációk: Boston, Chicago, Cincinnati, Houston, Los Angeles, Miami, New York, Newark, San Francisco, Washington, Vancouver, Montréal és Mexikóváros.

jetairways3

A Jet Airways csoport flottája 117 repülőgépet tartalmaz, melynek típusai: Boeing 777-300 ER, Airbus A330-200/300, új generációs Boeing 737es és ATR 72-500/600-as. A flotta átlagéletkora 7,33 év mely a régióba az egyik legfiatalabb géppark.

A Jet Airways magyarországi képviselője az AVIAREPS kft.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »