Légikatasztrófa a jövőnek üzen

Néhány éve a könyv megjelenésekor bekerültünk a Fábry show fricskái közé. A humorista azon viccelődött, hogy minek ad ki a Repülni JÓ Légikatasztrófa címen könyvet. Ha rendesen elolvasta volna a könyv címét, akkor figyelemre sem méltatott volna bennünket.

Volt egy Vérrel irt szabályok sorozatunk, amit szakértőnk, a repülőmérnök végzettségű Simon Péter irt. Ennek a sikere ösztönzött szerkesztőként és kiadókként, hogy készítsünk egy olyan könyvet, ami a különböző légkatasztrófák kivizsgálása, az okok feltárása nyomán a jövőt teszi biztosabbá. Az okok kivizsgálásáig letiltják a hatóságok a repülést, emlékezzünk a Dreamliner akkumulátor tüzeire. Sok millió dollárt elköltenek a vizsgálatokra azért, hogy a katasztrófa okok a jövőben ne fordulhassanak elő.

Innen datálódik a 90 másodperces kiürítési szabály minden új repülőgépen, még az óriás Airbus A380-ason is. Ma már ámulunk a szélnyírásos videókon, régen lezuhantak benne, háromszoros rendszer védi a repülőgépet a jegesedés ellen és még folytathatnánk a sort. Akit érdekelnek a részletek, vegye meg a könyvünket, a képen a cimlap és hátlap mixelve.

Légikatasztrófa

A könyv kapható a könyvesboltokban, de nálunk is megrendelhető. Kedvezményes ára 1000 Ft, amihez 700 forint boríték- és postaköltség járul azért, mert ha nem ajánlottan adjuk fel, akkor nem biztos, hogy a könyv célba ér. Ha valaki kettő példányt vesz belőle egyszerre, akkor is csak egy költséget fizet.

Rendelje meg akár most a varghson@outlook.hu e-mail címen.

A könyv további adatai: Formátum: 120 x 200 mm Terjedelem: 152 oldal, nyolc színes képpel Boritó: karton ragasztókötéssel, fóliázva ISBN: 978-963-06-6343-4.

A könyv mint látható, egy sorozat első darabja. A kiadást az online vásárlás fenti bonyolultsága miatt már e-könyvben folytattuk további 16 kisebb résszel, Repülni JÓ ÖSSZERAKHATÓ e-Könyv formájában.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »