Repülni Jó füzetek I.

15 fejezetből álló e-könyvet kínálunk karácsonyra a repülés különböző témáiban. Különlegessége, hogy bármelyik fejezet önállóan is megvehető, sőt, több fejezet vásárlása esetén ingyen választhat hozzá még többet. Úgy rakja össze a saját Repülni JÓ e-könyvét, ahogy Önnek tetszik.

A képre kattintva felugranak a fejezetek címlapjai, a kiválasztottra kattintva a fejezetbe beleolvashat és eléri a vásárlási felületet is, ahol minden fejezet 300 Ft-ba kerül.

A kedvezmények eléréséhez több fejezetet kell megvennie. Három megvett fejezet után további kettőt választhat ingyen, öt fejezet vásárlása esetén további ötöt vihet el ingyen, végül megveheti az egész könyvet hét fejezet áráért. Sőt, a kedvezmény példányok után jár, vehet vagy kérhet egy fejezetből többet is, mondjuk ajándékba, és azt egy emailen elküldheti karácsonyra valamelyik családtagjának, vagy barátjának, ismerősének.

Az ingyenes példányokra jogosító vásárlások esetén kupont küldünk. Kérjük, hogy segítse munkánkat azzal, hogy a vásárlás során használt e-mail címről a profiljában rögzített név aláírással küld nekünk egy levelet a következő címre: varghson@chello.hu

Aki hét fejezet áráért egész könyvet vesz, ott minden ötödik vásárlónknak küldünk egy példányt a hagyományos könyvünkből is.

Minden kedves érdeklődőnknek jó beleolvasását és kedvezményes vásárlást kívánunk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »