TAP Air Portugal jövő évi tervei, videóinterjú Szolnok Péterrel

TAP Air Portugal, a portugál nemzeti légitársaság magyarországi képviselőjével, Szolnok Péterrel készítettem a 2018 évi tervekről videóinterjút a Canon Magyarország támogatásával.

Ősszel a légitársaság segitségével Portóból tudósítottam a Red Bull Air Race futamáról. A gyorsasági repülőversenyt a TAP Air Portugal is támogatotta, ennek elegáns jeleként áthúzott a folyó fölött egy különleges festésű Airbus A330 repülőgép, a bemutató végén két vadászgép kíséretével.

Mivel Lisszabonon keresztül repültem, ott is megálltam egy napra és készítettem négy videót a város látogatásáról.

A folyópartról gyalog felmentem a várba.

Majd az egyik fő látványossággal, a 28-as villamossal átmentem a városon ki az Estrela Parkba.

Egy hetes az Instagram oldalunk

Végül az óceán öblénél jártam abban a kolostorban, ahol aláírták az Európai Unió bővítéséről szóló lisszaboni szerződést és megnéztem a Belem tornyot is, ahol az óceánról érkező hajók egykoron elvámoltatták a kincseiket.

A repülőtereken töltött időben pedig TAP gépeket filmeztem. Utazásom során elvarázsolt a fado zene, készítettem egy klipet annak ritmusára.

Végül, hogy teljes legyen a portugál videó sor, az idén nyáron visszatérő Lisszabon – Budapest járatnak itt az ünnepélyes fogadása a Budapest Airporton.

Szolnok Péterrel készített videóinterjú volt a 204. a Youtube Csatornánkon. Ha Ön kíváncsi a heti 2-3 darab új videónkra, akkor iratkozzon fel rá és egy robot az új videónk megjelenése pillanatában értesíti Önt a választék bővüléséről.

Hirdetés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »