Wizz Air 800 új légiutaskísérő felvételét tervezi az év végéig

A Wizz Air korábban nem tapasztalt méretű nemzetközi toborzásba kezd, amelynek célja 800 új légiutaskísérő munkatárs felvétele, még ebben az évben. Magyarországon Budapesten, Debrecenben és Győrben várják a pályázók jelentkezését.

Videónkban Terebessy Fanny a Wizz Air Training Centerében bemutatja a légiutaskísérő pálya szépségeit és nehéz pillanatait, képzését és örömeit.

A Wizz Air augusztusban és szeptemberben Európa több országában is megszervezi toborzó rendezvényeit, ahol a résztvevőknek lehetőségük lesz többet megtudni a légitársaságról. A pontosan délelőtt 9:00-kor kezdődő, egész napos eseményekre egy friss önéletrajz a belépő, majd a lelkes jelentkezőkre személyes bemutatkozások, szituációs játékok, csapatfeladatok és egyéni interjúk várnak.

Garantált a versenyképes fizetés, az iparág egyik legerősebb kiképzési rendszere, valamint az előre megküldött havi beosztás, amelyet kéthetente kapnak meg a kollégák. A fedélzeti személyzet tagjai egy barátságos és sokszínű környezetben dolgozhatnak, számtalan fejlődési lehetőséggel, mint például a Wizz Air Cabin Crew to Captain program, amely egy átfogó pilótaképzéssel segíti a légiutaskísérőket, a minél sikeresebb karrierív érdekében. A kollégák további kedvezményekre jogosultak a WIZZ járatain, valamint ajándékjegyeket is kapnak a családtagjaik, illetve a barátaik számára is.

Itt jelentkezhetsz a toborzásra

A Wizz Air nagyszabású toborzókampányának oka, hogy a légitársaság a következő tíz évben háromszorosára növeli flottájának méretét, így 500 Airbus repülőgépre bővíti majd kapacitását. Az új pilóta és légiutaskísérő kollégák egy garantáltan izgalmas időszakban csatlakozhatnak a Wizz Air csapatához, hiszen a légitársaság a járványhelyzet és a korlátozások ellenére is dinamikusan fejlődött; csupán az elmúlt évben 18 új bázist és több mint 300 új útvonalat jelentett be.

A bejegyzés forrása: Wizz Air légitársaság

1 hozzászólás a “Wizz Air 800 új légiutaskísérő felvételét tervezi az év végéig” bejegyzéshez

  • 2021-08-25 15:33
    Permalink

    Tisztelt Wizz Air!
    Azokat az embereket megkérdezték, mi a véleményük minderről, akiknek a fejük felett fognak repkedni?

    Válasz erre

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »