Budaörsi Airshow 2021 délután videónk

Szombaton igazi családi program volt a budaörsi repülőnap. A közönség reakciójával együtt próbáltuk a légiprogramokat is felvenni. Reméljük, sikerült.

Nem időrendben van a videón a délután, hanem a légi bemutató program részletek ebben a sorrendben láthatóak. Boeing B737 áthúzása jet kísérettel. Airbus H145M katonai helikopter felszállása nagyon közelről, majdnem feldöntött. Háborús játék a szlovák Retro Sky Team-tól, légiharccal és bombarobbanással is. Li-2 felszállás a sétarepüléseknél. Tóth Ferenc örökös vitorlázó műrepülő világbajnok kűrje tapssal. Besenyei Péter motoros műrepülő világbajnok nem hagyta ki a „részeg pilótát” sem. Három biznisz jet alacsony áthúzása. Veres Zoltán „orsókirály” hanyatt repülve elköszön. Kamov K-26 mezőgazdasági helikopter pörög-forog-tolat. Antonov An-2 felszállás a sétarepüléseknél. Vári Gyula motoros műrepülése a Jak-52 géppel zárja a videónkat.

Méltó zárása volt a napnak a Boeing áthúzás, amit már korábban bemutattunk.

A repülőbarátok nem maradnak ezen a héten sem program nélkül. Hétvégén nyolc év szünet után újra Kecskeméti Repülőnap. A szereplők nagyobb része már megérkezett, a hét végén mi is ott leszünk. Addig egy kis előzetesben ismerkedjünk meg a hétvégén szereplő külföldi légi kötelékekkel.

Meg néhány szóló repülőgép, köztük az Embraer KC-390, a magyar légierő új szállítógép típusa.

Figyelem, Kecskemétre jegyvásárlás csak online, itt lehetséges!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »