Wizz Air új Kadét Programja

A Wizz Air diszkont légitársaság ma bejelentette új Wizz Air Kadét Programjának elindítását, együttműködésben a BAA Traininggel.

A BAA Training feladata lesz, hogy testre szabott megoldásokat biztosítson a jelentős számú jövendő pilótára számot tartó Wizz Airnek. Az öt évre szóló megállapodás keretében akár 150 kadétot toboroznak és képeznek ki az Európai Repülésbiztonsági Ügynökség (EASA) szabályai szerint integrált ATPL (Airline Transport Pilot Licence) engedéllyel rendelkező pilótává a Wizz Air részére.

szabozoltan2

A címképen és itt Szabó Zoltán a Wizz Air főpilótája
Fotók: Repülni JÓ

A WIZZ jelenleg több mint 800 pilótát alkalmaz 25 bázisán szerte Közép- és Kelet-Európában, és ez a csapat minden évben több mint 200 fővel bővül. A légitársaság kiemelkedő szakemberekből álló csapatába most olyan szenvedélyes és elkötelezett fiatalokat keres, akik vagy kezdők, vagy még nem rendelkeznek nagy repülési tapasztalattal.

A program azon készségek megtanulására és kifejlesztésére helyez hangsúlyt, amelyek a Wizz Air működési igényei szempontjából relevánsak. A kurzus sikeres elvégzése garantált állásajánlatot jelent, így a végzettek közvetlenül csatlakozhatnak a WIZZ csapatához a légitársaság Airbus A320 és A321 típusú repülőgépeinek másodpilótáiként.

Jóri Tamás a Wizz Air ünnepi járatának egyik pilótája

Jóri Tamás, a Wizz Air ünnepi járatának egyik pilótája

További részletek a Wizz Air Kadét Programjáról.

Friss videó a barcelonai városlátogatásunkról

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »