Közel 140 ezer járat az easyJet tavaszi kínálatában

Benne 23,5 millió kedvező árú ülőhelyet kínál a légitársaság a húsvéti ünnepekre és a tavaszi szünetre, a 2017. március 26. és június 27. közötti időszakban, amelyek a mai naptól már foglalhatóak.

Magyarországról több mint 1130 járat és közel 200 ezer ülőhely érhető el ebben az időszakban London Gatwick, Párizs, Berlin, Lyon, Bázel, Genf, Velence és a nemrég bejelentett új járat, Amszterdam városa irányában is.

easyjet

Egyirányú út ára személyenként, két személyre való foglalás esetén. Budapestről Londonba már 9 190 Ft-tól, Velencébe már 7 740 Ft-tól, Amszterdamba már 8 440 Ft-tól lehetséges.

Sophie Dekkers, az easyJet angliai igazgatója beszélt a légitársaság mobil applikációjáról:

melynek segítségével az utasok pillanatok alatt foglalhatnak repülőjegyet, elérhetik a legfrissebb repülési információkat, és beszállókártyájukat is letölthetik. Emellett azok az utasok, akik a London Gatwick repülőtérre érkeznek vagy onnan indulnak azonnali, személyre szabott értesítéseket kaphatnak telefonjukra arról, hogy melyik kapuhoz, csomagkiadóhoz kell menniük.

Az easyJet utasainak száma meghaladja az évi 70 milliót, közülük 12 millió üzleti célból utazik. Az easyJet több mint 255 repülőgépe 830 útvonalon közlekedik, 31 ország mintegy 135 repterét érintve.

Hirdetés

Európában több mint 300 millió ember él olyan helyen, ahonnan legfeljebb 1 órányi autóúttal elérhető valamelyik, az easyJet által használt reptér.

cim1

A légitársaság számára fontos a fenntartható fejlődés és a környezet: az easyJet fejlesztéseiben a legfejlettebb technológiát használja, hatékonyan működik. Az ülőhelyek magas kihasználtságának köszönhetően 22 százalékkal kevesebb az egy kilométerre jutó CO2 kibocsátás utasonként, mint egy hagyományos légitársaság ugyanazon útvonalán.

carolyn_venezia

Az easyJet vezérigazgatónője, Carolyn McCall Velencében, irtunk róla a Fapados vezérnők című ekönyvünkben.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »