Aero Friedrichshafen 2019 képtáram az Origón, második videó

Folytatom az idei európai kisgépes találkozóról és kiállításról szóló anyagok publikálását.

Hirdetés

A címképen a kiállítás nyitásakor a pécsi Magnus repülőgépgyár Fusion 212 típusú két üléses repülőgépe látható, akik egyetlen magyar kiállítóként mutattak be az idei Aero-n repülőgépeket, két különböző festéssel. Róluk majd külön videóval jelentkezem. A képtáram további 20 képe az Origo portálon látható.

A második videómban egy német csupaszárny gépet mutatok, ami annyira megtetszett, hogy a repülése is látható vágóképként. Régóta tudjuk, hogy a Honda a közlekedési eszközök közül a repülőgépiparban is jelen van, több éve egyik ékessége a kiállításnak a Hondajet szárnyra ültetett hajtóművekkel repülő üzleti gépe. Az idén is volt világpremier, egy érdekes szárnykombinációval ellátott, hat rotorral helyből felszálló elektromos hajtású repülőgéppel meg az eseménnyel zárom a videót. Az új eVTOL gép a videó nyitóképén.

Aero Friedrichshafen

Ha valaki nem látta, az első videóm a száz éves Junkers F13 teljesen fémből épült utasszállító repülőgépről szól, amely máig ható új korszakot nyitott a repülésben. Még jó néhány videó következik majd, érdemes feliratkozni a Repülni JÓ Youtube Csatornájára az erről szóló értesítés miatt.

Egyelőre 15 videó a Friedrichshafen lejátszási listámon

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »