Bombardier CS100 gyári gép a London City Airporton videófüzér

A Bombardier CS100 gyári gép dublőrként helyettesítette a típus első légitársaságát. a Swiss-t, aki jelenleg is repüli London vízre épített, két csatorna közé szinte beszorított rövid futópályával rendelkező üzleti repterét. Egy napja az egyik kanadai gyári géppel tettek itt sikeres próbát az üzemelésre.

Négy videót mutatunk egymás után. Először a Swiss Avro100 gépével repülünk át London felett, majd látható a teljes megközelítés és a leszállás. Aki sietne, az húzza el a feléig a videót, onnan már látni a futópályát.

A Bombardier, ahogy illik, kiadott egy hivatalos videót az első landolásról.

A következő videót Andrew készítette a csatorna partjáról, aki megvárta a felszállást is.

Kilenc évvel ezelőtt én is itt bóklásztam az esőben, a reptér üzemelésének megismerésén túl kerestem a hidroplán múltat is. Ajánlom első külföldi helyszíni tudósításomat, ami egy pincében levő londoni internet klubban készült olyan gépen, amin nem volt ékezet.

Hirdetés

Végül, de nem utolsósorban ismerjük meg közelebbről magát a Bombardier CS100 repülőgépet, tavaly Budapesten jártam a fedélzetén is és egy kis videót is készítettem róla.

Érdemes feliratkozni a videó csatornánkra, több mint száz videóból válogathat és a feliratkozó értesítést kap a heti egy-két új videónkról is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »