Lufthansa Csoport magyarországi vezetője, Antal Gábor videóinterjút adott a Repülni JÓ-nak

Tavaly ünnepelte a Lufthansa Csoport magyarországi jelenlétének 50. évfordulóját, a Lufthansa egyedüli nyugati légitársaságként megkapta az 5 csillagos elismerést, ezzel indul a beszélgetés.

Az interjút kibővítettem azzal az 5 Lufthansa témájú videóval, amelyek listája a jobb felső sarokban az i gombra kattintva érhető el. A videó végén pedig a 13 videót tartalmazó Lufthansa lejátszási lista kínál további nézési lehetőséget a témában.

A videóhoz kapcsolódó nyereményjátékunk egy B777 makettért

Körutazással mutatkozott be az új Lufthansa dizájn

100 éve az építész-grafikus Otto Firle tervezte meg a Lufthansa darulogóját. A stilizált madár a szakértelem, a nyitott szemlélet és a minőség összetéveszthetetlen szimbóluma. Az elmúlt 100 év során a Lufthansa logó a világ legismertebb márkájává vált, és ma az első és egyedüli európai ötcsillagos légitársaságot képviseli. Az évforduló megünneplésére a Lufthansa nem csupán a múltba tekint vissza büszkén, hanem a jövőbe is néz – elvégre az ikonikus daru születésnapja tökéletes alkalom a brand ünneplésére is.

A két új dizájnú gép közül a videó végén is látható Jumbo Jet, Boeing 747-8 Frankfurtból felszállva a múlt héten több leszállással körberepülte Németországot. Az útvonal karbon semleges volt, mivel a széndioxid-kibocsátást a myclimate segítségével kompenzálják.

A másik gép, az Airbus A321 menetrend szerinti útvonalán közlekedett két külföldi célállomásra. Münchenből Milánó Malpensára indult, majd vissza, utána pedig a párizsi Charles de Gaulle reptérre repült, Innen Münchenbe hazatérve még felvette a Frankfurtba tartó utasait és este ott landolt.

Hirdetés

Akit a korábbi cikkeink is érdekelnek, azoknak a Lufthansa Csoport 130 milliós tavalyi utasrekordja mellett a Lufthansa, valamint a Swiss és az Austrian címkék alatti olvasnivalókat kínálom.

Lufthansa Csoport magyarországi

Videó készítésemet a Canon Magyarország kamerával segítette, köszönet érte.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »