EHang légi fényfestés drónokkal Európában

Inkább a helyből felszálló elektromos hajtású pilóta nélküli légitaxijairól ismert kínai vállalat egy másik üzletágával jelentkezik Európában.

Ausztria Polgári Légiközlekedési Hatóságtól az EHang megkapta az első légi médiaengedélyt Ausztriában, mert megoldásai alkalmasak a kereskedelmi üzemeltetéshez. Egy jövő év elejétől hatályos EU rendelet alapján az engedély lehetővé teszi az EHang számára, hogy az összes EU-tagállamban kereskedelmi célú légi médiaműsorokat üzemeltethessen.

A címképen láthatóan december elején egy márkapromóciós rendezvényt tartottak az osztrák tiroli Alpokban található híres turisztikai területen, Kaiserwinklben 150 darab kis drónnal. Mint a videómból látható, a drónok száma a légi fényfestésben több ezer is lehet.

A Dronepixel by EHang új márkanév alatt futó légi fényshow versenytársa lesz a hagyományos tűzijátékoknak. A közönség mérföldekről is megfigyelheti és élvezheti a légi médiaműsorokat, még akkor is, ha magasan a levegőben zajlanak. Háttérzenével és élő fellépésekkel kombinálva hatékony és kreatív reklámtechnikává válik.

Két éve rendeztek egy ilyet kedvenc helyszínemen, a Wolfgang tónál levő Scalaria szállónál Salzburg mellett. Ott az EHang alapító vezére, Huacsi Hu a világsztár színész pilótától, John Travoltától vehette át a Repülés Európai Élő Legendája kitüntetést.

Tagsági előnyök a Repülni JÓ Youtube Csatornáján

A márkanév mellé partner is dukál, méghozzá a császárvárosból, Bécsből. A Concept Solution rendezvénytechnológiai cég kiváló referenciákkal és európai irodahálózattal viheti sikerrel a Dronepixel új márkát.

Andreas Perotti, a z EHang Europe marketing igazgatója szerint

Az EHang elsőként fejleszti ezt a légi média üzleti modellt és megkapta rá a kereskedelmi működési engedélyt. Mindez lehetővé teszi számunkra, hogy ezt a fantasztikus új szórakozási formát kínáljuk különféle ügyfeleknek. Már eddig is hatalmas érdeklődést tapasztalunk a légi fényshow-megoldásunk iránt Európa-szerte.

Búcsúzóul ne feledkezzünk meg az EHang fő üzletágáról se.

A videóm készítése óta még több utast repültettek Kínában és sok országban bemutatkoztak már, mindig pilóta nélkül repült az EHang 216 helyből felszálló elektromos hajtású légi taxijuk.

Forrás: EHang

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »