Újabb hercegi hidroplán repülések a kanadai látogatáson

Véget ért az angol hercegi család kanadai látogatása, most a gyerekek is repültek egyet a hidroplánnal.

A megérkezésről irtunk már egy hete.

A programban a szervezők a hét közepén szerették volna elvinni Vilmos herceget és Katalin hercegnőt egy vadon túrára, mi mással, mint hidroplánnal. Ömlő esőben, nagy szélben érkeztek meg a repülőtérre, ahol a DHC2 Beaver már várta őket.

beaver

Végül a helyszínen úgy döntöttek, hogy kihagyják ezt a nem túl sok örömet ígérő természetjárást.

Hirdetés

A hercegi család a hazautazást Victoria városában levő hidroplán kikötőből kezdte, onnan repültek a gépükhöz a katonai reptérre. Most a főszereplő George kisherceg volt, aki roppantul élvezte a repülést. A beszállás előtt a papa megbeszélte a kapitánnyal, hogy a kisherceg a leszállást követően beülhet a másodpilóta helyére és játszhat a gombokkal.

pilota-jelent1

A kishercegi vizit után a pilótafülkében a három éves George kijelentette, hogy a traktorok és a tűzoltó autó után jobban érdekli őt a pilóta foglalkozás.

A hercegi látogatás miatt a világ legnagyobb hidroplán légitársasága, a kanadai Harbour Air Seaplanes felvehetné a hercegi vagy királyi szállító címet.

victoria241
Beaver nélkül a fotók: Harbour Air Facebook

A hercegi család elrepült, jönnek Victoria városában is a hidroplán repülésben a hétköznapok. Hat éve jártam Kanadában, videóa hidroplánok le- és felszállásáról.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »