Lufthansa mobilszolgáltatása platina díjat nyert a IATA-tól

A Lufthansa mobilszolgáltatása „Fast Travel Platinum Award” díjat kapott a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetségtől (IATA). Kisérő hírként második Lufthansa nyereményjátékunk Airbus A350 makettja is célba ért.

Hirdetés

„Fast Travel” programjával a IATA élvezetesebbé kívánja tenni az utazást a légitársaságok utasai számára. Célja, hogy egyszerűsítse az utazást és csökkentse a várakozási időt. A program kiterjed a check-in folyamatra, a poggyászleadásra, a dokumentumok ellenőrzésére, az átszállásra, az önálló beszállásra és a poggyászkiadásra. A „Fast Travel Platinum Award” azokat a légitársaságokat jutalmazza, amelyek legalább 80% arányban biztosítják a mobil önkiszolgálás lehetőségét utasaiknak ezeken a területeken.

Lufthansa mobilszolgáltatása

A Lufthansa mindig is élen járt a digitális utasszolgáltatások nyújtásában. A mobil beszállókártya, a repülőjárattal kapcsolatos változásokról küldött valós idejű értesítés, az otthon nyomtatható és a „Smart Tag” elektronikus poggyászcímke időt takarít meg és kényelmesebbé teszi a repülést.

A Lufthansánál az utasok a repülés előtti és alatti szolgáltatások 96%-át önállóan tudják végrehajtani. Ennek alapján a Lufthansa a IATA-nál elérhető legmagasabb szintű besorolást kapta. A Lufthansa utasai a világon mindenütt igénybe vehetik az időtakarékos és az utazás kényelmét tovább fokozó online szolgáltatásokat.

Lufthansa második nyereményjátékunk


Lufthansa 50 éve Magyarországon évforduló alkalmából kiirt nyereményjátékunk győztese, Kiss Dávid küldte a fotókat a nyereményről, amikor összerakta az Airbus A350 makettet. Zenés képeslapot készítettünk belőle.

Az 50 éves ünnepség fő attrakciója a makett gép igazi változatának, a Lufthansa Airbus A350 magyarországi bemutatása volt. A Repülni JÓ erről az útról több videót készített, az egyiket beszúrtuk ide a keretes hírbe.

Forrás: Lufthansa Csoport, képek és videó Lufthansa Twitter oldala

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »