Németország az éjszaka fényeiben videón

Németország az éjszaka fényeiben, a Német Turisztikai Hivatal (DZT) készítette ezt a különleges effektekkel ellátott filmet, ajánljuk mindenkinek.

A közel ötperces film hét hónapnyi produkciós időt vett igénybe, és lenyűgöző éjszakai képeket dolgoz fel Németország több mint 70 forgatási helyszínén. A GTM Germany Travel MartTM vásár keretében megtartott hivatalos premierjén a film óriási elismerést aratott a nemzetközi utazási szakma több mint 800 key account menedzserénél, illetve Németország turisztikai partnereinél.

Hirdetés

Petra Hedorfer, a DZT igazgatótanácsi elnöke szerint

A Németországba irányuló utazások több mint 80 százalékát az utazók manapság online tervezik és foglalják le. Ezen a területen egyre nagyobb szerepet játszanak a mozgókép-formátumok. Ezzel egyidőben a digitális média fejlődése megváltoztatja a nézési szokásokat és a felhasználók igényét az online kínálat különlegesen autentikus és minőségi kialakítására. Csak a legmodernebb médiával kápráztathatjuk el mind a potenciális Németország-utazókat, mind pedig a nemzetközi utazási szakma és média képviselőit.

Ezzel a megközelítéssel a Repülni JÓ Portál is maximálisan egyetért és lehetőségeink keretében műveljük is. A Német Turisztikai Hivatal támogatásával már kétszer vettünk részt az Aero Friedrichshafen rendezvényen, aki nappali fényekre és repülőkre vágyik, annak itt az utunkról a 10 videós lejátszási lista.

A Német Turisztikai Hivatalról bővebben

A Német Turisztikai Hivatal (DZT) Németország nemzeti „turisztikai testülete”, székhelye Frankfurt am Main városában van. A Hivatal az úticél Németországot képviseli a Német Gazdasági és Energiaügyi Minisztérium (BMWi) megbízásából. A Hivatalt a német szövetségi parlament (Bundestag) határozata alapján e minisztérium támogatja. A DZT stratégiákat és termékeket dolgoz ki és tesz közzé annak érdekében, hogy a német célállomásokról pozitív imázst alakítson ki külföldön, és előmozdítsa a németországi turizmust. Ehhez világszerte 30 országban tart fenn képviseleti irodát, köztük Magyarországon is.
Bővebb információt erről az online sajtóközpontban olvashat a következő internetes címen: www.germany.travel/presse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »