Új hidroplánjárat az új Sri Lanka Maldiv szigetek közötti járatnyitás tiszteletére

Új hidroplánjárat a legdélebbi Maldiv szigetecskére. A Trans Maldivian Airways (TMA) hidroplán légitársaság ezzel köszöntötte a SriLankan légitársaság Colombo és Male közötti új járatát, hogy az utasok átszállás nélkül juthassanak el a csodás üdülőparadicsomba.

Sri Lanka nemzeti légitársasága, a SriLankan Airlines tavaly év végén járatot nyitott a sziget fővárosából, Colomboból közel 800 kilométerre található Maléba, az egzotikus Maldív szigetcsoport fővárosába. Az Airbus A320 heti négy alkalommal egy bő óra alatt repüli le az utat, a képen a nyitójárat maldiv szigeteki hagyományos vízkapus üdvözlése.

Hirdetés

A malei nemzetközi repülőtér oldalában található a világ egyik legnagyobb hidroplán terminálja, ahol a TMA 19 személyes Twin Otter hidroplánjai biztosítják a turisták továbbutazását a különböző szigetekre, ahogy az a vetítésben látható.

Az új nemzetközi járat tiszteletére a TMA által nyitott új hidroplán járat az egyik legdélibb Maldiv szigetecskére viszi az utasokat a fővárosból, az egyik ottani leghosszabb 45 perc repülőút alatt. Eddig ide csak kombináltan lehetett eljutni, a hidroplán után még az utasoknak hajóba kellett szállni egy másik atolról, szigetecskéről, hogy élvezzék e képen látható luxust.

A képen a hidroplán kikötő a tenger felé nyúló gyalogos kijárat végén található. Nem kellett semmit építeni, mert a korábbi és mai hajtókikötő eleve mindenhol úgy épül a maldiv szigeteken, hogy a hidroplán félszárnya is elférjen. A nyitóképen az első járatot ünnepli a személyzet egy utassal. A Twin Otter hidroplánt egyébként két pilóta vezeti és egy fedélzeti utaskísérő dolgozik még rajta. A képen nem látható, de megengedett a mezítláb kormányzás.

A Havodda szigetecskén levő Amari luxushototel egyik víz feletti villájának teraszán szívesen elüldögélne az ember.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »