Wizz Go viteldíjcsomag került a Wizz Plus mellé

A Wizz Air diszkont légitársaság ma új terméket mutatott be. A WIZZ Go viteldíjcsomag a meglévő WIZZ Plus csomag – korábban: Plus viteldíjcsomag – mellett nagyobb rugalmasságot nyújt az utasoknak.

A WIZZ Go és a WIZZ Plus egyaránt alacsonyabb csomagdíjat és gyorsabb foglalást kínál a “Basic”, tehát az alap viteldíj (repülőjegy és kis kézipoggyász) és a kiegészítő szolgáltatások külön történő megvásárlásához képest.

Az új WIZZ Go a rutinos utazóknak szól, akik az alacsony viteldíjakat, a jó ár-érték arányú ajánlatokat kedvelik, és a legnépszerűbb WIZZ termékeket és szolgáltatásokat veszik igénybe. A WIZZ Go nagyméretű kézipoggyászt, egy 23 kg-os feladott poggyászt és ülőhelyválasztást tartalmaz (kivéve az első sorra és a nagyobb lábterű ülésekre).

dijcsomagok-wizz1

A Wizz Air WIZZ Plus csomagja még több szolgáltatást és előnyt kínál a nagyobb rugalmasságot és maximális kényelmet igénylő utasoknak az utazás teljes ideje alatt: az online jegyfoglalástól a célállomásra érkezésig. A WIZZ Plus tartalmazza a 32 kg-os feladott poggyászt, nagyméretű kézipoggyászt, repülőtéri utasfelvételt, WIZZ Flex opciót az utazási időpont megváltoztatására, prémium ülőhelyválasztást (beleértve az első sort és a nagyobb lábterű üléseket is) és elsőbbségi beszállást, amellyel egyúttal egy további kis személyes csomagot is a fedélzetre vihetnek az utasok.

Hirdetés

Mától kezdve a WIZZ Air diszkont légitársaság utasai a légitársaság oldalán annak több mint 450 útvonala közül bármelyikre foglalhatnak akár WIZZ Go, akár WIZZ Plus viteldíjcsomagot.

(Forrás és képek: Wizz Air diszkont légitársaság)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »