Yoshi Muroya mindenkit leiskolázott Kazanyban a Red Bull Air Race futamán

Az idén itthonról néztem a futamot, izgalmasabb pályát varázsoltak ugyanoda, mint tavaly.

Hirdetés

A nagymenők közül az egyik világbajnok, a német Dolderer újra árnyéka volt önmagának. Tegnap a kvalifikációban letarolta úgy az egyik kaput, hogy elrepedt a szárnya. Szét is kapták a gépét, kénytelen volt visszalépni.

Yoshi Muroya

Martin Sonka – aki tavaly megnyerte a kazanyi futamot – az apák napján kitett magáért, hiszen a tribünről három kicsi Sonka szurkolt neki, az utolsó körig nagyon jól ment a versenyzés.

Yoshi Muroya

Talán nem volt a cseh világbajnok számára kedvező, hogy a legjobb négyben másodiknak ment, de mind a négy részmérésnél csak Muroya füstjében repült, ami csak a harmadik helyhez volt elegendő.

Yoshi Muroya

A francia Le Vot is bejutott a legjobb négybe, neki ez nagyon jó eredmény. Nagyot akart repülni, két kaput is rontott, igaz hogy csak néhány fokkal. Négy másodperc büntetéssel csak negyedik lehetett.

36 videó a Red Bull Air Race lejátszási listánkban

Végül jött az ausztrál Matt Hall, aki nyugodtan repült a biztos harmadik hely tudatában, ezért lett második. A képen látni, hogy Joshi Muroya ma verhetetlen volt.

Yoshi Muroya

Még egy kép a japán himnusz alatt és Yoshi Muroya repüléséről, ahol Kazanyban a nagy vihar után a verseny végére kisütött a nap. .

Yoshi Muroya

A közvetítés végén örömmel hallottam, hogy jönnek a Balatonra méghozzá először. A szomorúság az, hogy egyben utoljára. Jövő hónapban Zamárdiban lesz az idei csonka utolsó szezon utolsó előtti állomása. Érdemes lesz kijönni, búcsúztatni a Besenyei Péter által megálmodott gyorsasági műrepülő versenyt.

Fotókat az online közvetítésből közben lőttem, kivéve Dolderer, ami Red Bull Content Pool.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »