Aegean Airlines Európa legjobb regionális légitársasága

Eddig hét alkalommal nyerte el a Skytrax felmérése alapján az Aegean Airlines Európa legjobb regionális légitársasága címet.

Aegean légitársaság nyereményjáték

Az Aegean Airlines Görögország legnagyobb hagyományos légitársasága, 2010-től a Star Alliance légi szövetség tagja. Gépparkja jelenleg 61 repülőgépből áll, ebből 47 db Airbus, míg 14 db Bombardier Q400 típusú.

Hirdetés

Budapestről télen hetente 3, míg a nyári időszakban hetente 4 közvetlen járat üzemel a görög fővárosba. Fedélzeti szolgáltatás ártípustól függetlenül minden utasukat ingyen meleg étellel várják fedélzetükön. Az online check in 48 órával indulás előtt indul, mely nem kötelező. A repülőtéren is ingyenes a bejelentkezés a járatra. A járatra díjmentesen 1 db 8 kg-os kézipoggyász felvitele engedélyezett. Jegyár típustól függően ingyenes vagy fizetős a feladott poggyász, bővebben


Egy díj Budapestről

Az Aegean légitársaság Budapestről télen hetente 3, míg a nyári időszakban hetente 4 közvetlen járat üzemel a görög fővárosba.

Athéni átszállással a magyarok által leginkább kedvelt nagyobb (Korfu, Kréta, Rodosz) és a kevésbé ismert, kisebb szigetekre is viszonylag könnyen, jó csatlakozással lehet eljutni.
Az Aegean Airlines folyamatosan fejleszti nemzetközi útvonalhálózatát, jelenleg 145 útvonalon üzemeltet járatokat 45 országba, ebből 111 a nemzetközi és 34 a belföldi. Az utóbbi években a légitársaság erősíti a jelenlétété az Athénon túli nemzetközi útvonalakon is, melyek nagy része így Magyarországról is elérhetővé vált. A statisztikák alapján Amman, Bejrút, Kairó, Tel-Aviv, Larnaka, Jereván, Tbilisi sőt Teherán is kedvelt úti cél Budapestről.

2017 nyári menetrend

hétfő, szerda, vasárnap:
BUDAPEST – ATHÉN │ 17:30 – 20:25
ATHÉN – BUDAPEST │ 15:50 – 16:45

péntek:
BUDAPEST – ATHÉN │ 09.40 – 12.35
ATHÉN – BUDAPEST │ 08.00 – 08.50

(Forrás: A görög Aegean légitársaság magyarországi képviselője a Tensi Aviation Kft.)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »