Agadír Marokkóban a Wizz Air új októberi célállomása Budapestről

Agadír Marokkóban egy Atlanti Óceán parti üdülőváros, ide indít a Wizz Air légitársaság új járatot Budapestről.

A zenés képeslapunkon a dél-marokkói Agadir, amely a WIZZ 66. célállomása Budapestről. A város évente 300 napnyi napfénnyel büszkélkedhet, tágas homokos stranddal várja az oda látogatókat, akik a város közelében található számos nemzeti parkban is megcsodálhatják Marokkó vad természeti szépségét.

A legújabb WIZZ-járat hetente kétszer, keddenként és szombatonként repül majd október 31-i kezdettel. Az új járatra a jegyek már foglalhatók a wizzair.com oldalon 8 990 forintos, egy útra szóló, beleértve az adókat és a nem választható költségeket induló viteldíjon, amelyhez legfeljebb 55x40x23cm méretű ingyenes kézipoggyász is jár.

Az idén indított 10 útvonal és a közelmúltban bejelentett a francia Bordeaux, az orosz Szentpétervár és a német Frankfurt célállomások mellett Agadir már a 14. új úti cél, amellyel a Wizz Air 2017-ben bővítette budapesti hálózatát. A légitársaság így már 66 várossal köti össze Budapestet Európában és azon kívül is, ezáltal a magyar főváros kínálata a legváltozatosabb az egész WIZZ-hálózatban.

Hirdetés

Magyarország hazai légitársaságaként a Wizz Air két magyar bázisról, Budapestről és Debrecenből üzemeltet járatokat összesen 12 repülőgéppel, melyekhez két újabb budapesti gép csatlakozik 2018-ban. A WIZZ hazai hálózata már 72 útvonalat kínál, Európa-szerte és a kontinensen túl 31 országgal kapcsolva össze Budapestet és Debrecent.


Ilyen gép, az Airbus A321 repül majd Agadírba

Vásárhelyi Gábor, a Wizz Air vállalati kommunikációs menedzsere szerint:

Örömmel jelentjük be egyre bővülő budapesti hálózatunk újabb izgalmas útvonalát. Már Agadir is elérhető alacsony viteldíjainkon, és biztosak vagyunk abban, hogy utasaink élvezettel látogatják meg dél-Marokkó gyöngyszemét, amely egész éves napsütéséről, hatalmas homokos strandjáról és családbarát szállodáiról ismert. 66. budapesti járatunk hetente kétszer indul, így menetrendje kényelmesen igazodik hosszabb és rövidebb pihenésekhez egyaránt. Arra biztatjuk utasainkat, hogy minél előbb csapjanak le a legalacsonyabb viteldíjainkra a wizzair.com oldalon. A Wizz Air barátságos magyar személyzete szeretettel várja utasainkat új Airbus A321-es gépünk fedélzetén.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »