Wizz Air új járata felszállt Hamlet dán királyfi városába, Koppenhágába

Ma indult Budapestről a nyitójárat. Az utazni vágyók október 29-ig heti két alkalommal, szerdai és vasárnapi járatra foglalhatnak helyet.

Koppenhága izgalmas város, néhány látnivaló a képtárunkban.

Nagy örömmel indítjuk útjára járatainkat Dániába. A koppenhágai úti cél ismételten alátámasztja útvonal bővítési törekvéseinket, és hozzásegít minket ahhoz, hogy minél több megfizethető desztinációt kínáljunk utasaink számára. Alig várjuk, hogy az utazni vágyókat üdvözölhessük új járatainkon, amelyek október 30-tól napi rendszerességgel repülnek Koppenhágába

– mondta Trubek Zsuzsa, a Wizz Air kommunikációs menedzsere.

Még egy unikum, itt közlekedik Európa egyetlen egy menetrend szerinti hidroplán repülőjárata.

A Nordic Seaplanes 19 személyes Twin Otter hidroplánja naponta többször repül közel egy órán át a főváros és a második legnagyobb város Aarhus között.

Wizz Air lett az Év Vezető Európai Diszkont Légitársasága

World Travel Awards a turisztikai iparág legnagyobb kiválóságait és innovációt díjazza, az idén a grúziai Batumiban adták át a díjakat.

„Hihetetlenül megtisztelő számunkra, hogy a zsűri a Wizz Airnek ítélte ezt a rangos díjat. Ez megerősíti hitünket abban, hogy a magas szintű ügyfélkiszolgálás és a fenntartható repülés iránti elkötelezettségünk a helyes út. Az elismerés bizonyítéka csapatunk nagyszerű munkájának és utasaink hűségének” – mondta Radó András, a Wizz Air szenior kommunikációs vezetője a díj átvételekor.

Forrás: Wizz Air légitársaság, címképen Hamlet vára

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »