Air France-KLM diszkont szellemiségű új ajánlatai Európában

Az európai repülésben megállíthatatlanul törnek előre a diszkont elvek. A francia-holland Air France-KLM diszkont szellemiségű személyre szabott új ajánlattal várják a szabadidős és az üzleti utasokat egyaránt.

Az Air France-KLM megújult turista osztályra szóló ajánlatot mutat be minden nemzetközi desztinációra Európában, Észak-Afrikába és Izraelbe egyaránt. Ezután az utasok 3 különböző csomag közül tudnak majd választani, mindegyikük más-más szolgáltatást és ajánlatot foglal magába. A megújult csomagokat fokozatosan vezetik be, azonban a KLM online felületén már 2017 januárjától elérhetőek lesznek az ajánlatok.

Air France-KLM diszkont szellemiségű

KLM retro festésű gép Budapesten

A Light csomagot olyan utasoknak ajánlják, akik a legalacsonyabb árakon szeretnek utazni, feladott poggyász nélkül.

A Standard csomag ára 40-50 Euró pluszköltséget von maga után, amely egy ingyenesen feladott poggyászt és jegyváltoztatáskor fix árat foglal magába.

Hirdetés

A Flex csomag 70-80 Euróba fog majd kerülni, amiért cserébe teljes rugalmasságot várhatunk. Ingyenes változtatási lehetőséget biztosít, ami azt jelenti, hogy az utazás napján korábbi járatra is átfoglalhatjuk jegyünket, emellett a SkyPriority szolgáltatás teljes körű használatát, a fedélzeti étkezést és az elsőbbségi beszállást is tartalmazza.

(Forrás: Air France-KLM)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »