Budapest Lisszabon a TAP portugál légitársaság által újratöltve

Budapest Lisszabon a TAP Portugal légitársaság jővő nyári kínálatában újra ablakot nyit Amerikára. Az első járat 2017. július 1-én indul és a hagyományos Dél-Amerika-i átszállás mellett kedvező Észak Amerika-i célpontok is átszállással elérhetőek a péntek kivételével minden nap, összesen heti hét alkalommal induló gépekkel.


Az óránkénti ingajárat

Szerencsés helyzetben vagyunk, mert Szolnok Péter, a TAP Portugal magyarországi értékesítési vezetőjének impulzív előadását itt a cikkben is bárki megnézheti. Kedvcsinálónak elöljáróban két dolgot emelnék ki.

Hirdetés

Tetszik a légitársaság ösztönző hozzáállása az átszállásokhoz, miszerint Budapestről az utas választhat úgy csatlakozást, hogy Lisszabonban alszik. Ez egy bónusz, mert ilyen esetben a légitársaság fizeti a szállást és biztosítja a reptéri transzfert. Másrészt aki csak Lisszabont tűzi ki célul, annak érdemes felpattannia az óránként Portóba repülő TAP ingajáratra, nyilván egy jeggyel.

Szolnok Péter a sajtótájékoztató végén kérdésünkre elmondta, hogy most 45 ezer forint körüli induló áron foglalhatóak a légitársaság oldalán a lisszaboni oda-vissza jegyek, de lesznek majd akciók is. Az árban benne van a 23 kilogramm csomag és a három és fél órás repülő út miatt, ahogy egy hagyományos légitársasághoz illik, meleg étel és finom portugál bor is a fedélzeti kínálat része.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »