Balatonról repültünk Dortmundba videónkon

Csütörtök és vasárnap Wizz Air menetrend szerinti járat közlekedik Hévíz-Balaton repülőtér és Dortmund városa között. A múlt héten a nyitójárattal utaztunk a német városba.

2022 június 16-án a Wizz Air diszkont légitársaság menetrend szerinti járatot indított a Balaton repülőtere és Dortmund városa között. A járat hetente kétszer, csütörtökön és vasárnap közlekedik.

A nyitójáratot egy régi festésű Airbus A320 repülőgép teljesítette, amely reggel először Katowicéből Dortmundba repült majd onnan érkezett a Hévíz-Balaton repülőtérre.

A hagyományoknak megfelelően a leszálló repülőgépet vízkapus üdvözléssel fogadták és a járat jövője szempontjából biztató, hogy az érkező gép tele volt, közel 180 utassal.

Dortmundba kényelmes repülőutunk volt, amit egy forró leves vásárlásával ünnepeltünk meg a fedélzeten. Nyitójáratként a félházas töltöttség jó eredménynek látszik. Az utasok között rokon látogatók, veszprémi kézilabda szurkolók, repjegyvadász fiatalok vetették észre magukat. A repülőút 95 percig tartott, kifogtuk a napos időt szerencsére.

A videónk végén a hazarepülésről is mutatunk képeket, amelyet már Budapestre tettünk meg.

Dortmundi városlátogatásunk során a szerintünk két legfontosabb nevezetességet láthatják majd a következő részekben. Ma a német futballmúzeum, kedden pedig a város ligete a kilátó toronnyal lesz a témánk, előtte egy kis összefoglaló a repülésünkről. Végül szerdán más látnivalókkal kiegészített best off videót kínálunk a nézőinknek egyben. Napi premierek este 20 órakor a

Városlátogatásunkat a Wizz Air légitársaság repülőjeggyel, Dortmund városa pedig szállással és jegyekkel támogatta. Köszönet érte.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »