Bimbózó hölgypilóta és az új Microsoft repülési szimulátor

A netrengetegből mutatunk egy bimbózó hölgypilóta francia pilótanövendék hölgyet, kinek repülése emlékeztet minket azokra az éjszakai kezdő próbálkozásainkra, amit annak idején a Microsoft Flight Simulator-ával műveltünk. A filmet azon apropóból kínáljuk, mert a szoftver óriás bejelentette, tavasszal jön az új MS Flight.

Isabel Deslauriers a 29-es pályán kezdi meg napi repülési óráját. Az elején a beszéd rövid, utána kellemes zene kíséri a repüléseket.

Az oktató maga a francia elegancia, talán bele se nyúl a hölgy bájos botladozásaiba, végül is nem zuhantak le, mint mi anno azokon a kezdő éjszakai próbálkozásokon.

Amíg itt a tavalyi topokat publikáltuk, addig a múlt héten a Microsoft bejelentette, hogy tavasszal kijön az új repülőszimulátor verzióval.

Mindenféle segédfunkciókat lehet majd rajta használni, hogy a kezdők is ászoknak érezhessék magukat. Pillantsunk bele az MS Flight-ba a Las Vegas-i Játékshow-n.

A videón repülő kétéltű gép a még fejlesztés alatt levő Icon A5, ami vízről csónakteste miatt szebben száll fel és le. Talán azért lett az új szimulátor verzióban vezérgép, mert a korábbi Microsoft vezér most ennél a cégnél befektető.

Induláskor majd Hawaii körül lehet vele és még egynéhány alapgéppel repülni – új elemként a programot ingyenesen letöltve. Kissé fel kell majd hozzá turbózni az otthoni számítógépet, de ebben segítünk új szolgáltatásunkkal, az Otthoni repülőgép szimulátorokkal.

De nemcsak ez a kiadás vár a lelkes új játékosokra, mert ha máshol és más géppel is szeretnének repülni, akkor meg kell venniük a további reptereket, légtereket, más típusú gépeket a Microsoft Live rendszerén keresztül.

Így valószínű sokan fognak még használni korábbi verziókat meg ingyenes kiegészítőket. A korábbi verziók elérésében és az új program megtanulásában is segít majd új szolgáltatásunk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »