Brad Pitt nemrég vett egy legendás második világháborús brit vadászgépet

A világhírű színész, Brad Pitt a háborús filmek forgatása közben megkedvelte a nagyobb fegyvereket, nem egy tankot, hanem egy brit Supermarine Spitfire vadászgépet vásárolt.

Brad Pitt néhány éve Harag címen második világháborús tankos filmet forgatott Angliában és úri kedve úgy hozta, hogy vett magának kétmillió fontért egy Supermarin Spitfire-t.

Befektetésként sem tűnik rossznak, mert a vadászgépet a színész profik kezére bízta. A Boultbee Flight Academy történelmi gépeket is üzemeltet, ahol oktatók majd Bradet is megtanítják a Spitfire vezetésére. Nem gondoltam volna, hogy Brad 2010-ben már megszerezte a privát pilóta engedélyt.

Hirdetés

De lehet, hogy a vásárlás során titkon Angelina Jolie-ra, akkori feleségére is gondolt, aki szintén nemcsak világsztár, hanem pilótanő is.

Az old timer Spitfire vadászgép rendberakása után bő két éve Brad Pitt repülőleckéket vett a Spitfire-re, de hivatalosan sohasem erősítették meg, hogy egyedül is repült vagy repülhetne vele.

A történelmi repülő akadémia nemcsak oktat, hanem utast is repültet. Néha egykori háborús veterán pilóták újra beülnek, azért a kor miatt már elkél az oktató.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »