Fociválogatottunk Aranygéppel repült a németországi Európa Bajnokságra

Tegnap délután a Wizz Air különleges festésű különjáratával repült a csapat Ferihegyről Friedrichshafenbe. Ott is szurkolók fogadták őket. Bővebben a reptéri videóban, katt a képre.

A TEAM HUNGARY – MAGYAR CSAPAT – felirat jól illik a magyar foci válogatottra is.

Megadták a módját az érkezésnek, ahogy az a repülésben dukál. A képen az alacsony áthúzás a friedrichshafeni beton felett, a kép jobb oldalán a Wizz Air repülőgép személyzete, balról pedig az UEFA EB szőnyeg a légikisasszonyokkal körül állva. A címképen pedig a vízkapu és a helyben szokásos fanfáros üdvözlés.


Már Magyarországon is elérhető a Wizz Air MultiPass. A szolgáltatásban szerepeltetett útvonalakat havi rendszerességgel választhatják az előfizetők, akik rögzített áron juthatnak hozzá a jegyekhez és fix összegért adhatják fel poggyászaikat is. A havidíjért cserébe az utazás szerelmesei még tudatosabban tervezhetnek kiadásaikkal, hiszen repülésük költségei nem függnek a szezonalitástól és az árak dinamikus alakulásától sem. Bővebben a multipass.wizzair.com oldalon.

Aki kíváncsi közelebbről a különleges festésű Wizz Air Airbus A321neo típusú repülőgépre, itt a ferihegyi bemutatásán készült videóm.

Hajrá Magyarország, szombaton lesz a nyitómeccsünk Svájccal.

Források: Bodensee-Airport Friedrichshafen, MLSZ és Terebessy Fanny

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »