Hölgypilóta az Aeroflot negyedik napi járatáról

Hölgypilóta bloggerina a héten egy rendezvényen járt, ahol az utazási szakma képviselőinek mutatták be az Aeroflot negyedik budapesti napi járatát.

Hirdetés

Korábban irtunk már erről részletesen annak bejelentésekor.

Hölgypilóta

Július elsejétől heti négy járatot indít az Aeroflot Orosz Légitársaság Budapest és Moszkva között, jelentették be tegnap a légitársaság és a Budapest Airport Zrt. közös rendezvényén. Ritter Máté, a Budapest Airport képviseletében elmondta, hogy a Budapest Airport idén minden bizonnyal átlépi a 14 milliós utasforgalmat, a jövő hónapban átadják az új utasmólót, a CargoCity kivitelezése is elkezdődött és tervben van egy többszintes parkolóház építése is.

Hölgypilóta

Az Aeroflot képviseletében Roman Kharchenko, a budapesti képviselet vezetője köszöntötte a főként utazási irodák munkatársaiból álló közönséget, majd Csizmadia Katalin járat menedzser mutatta be az új járatpár előnyeit. A még sűrűbb összeköttetés az orosz fővárossal jobb csatlakozási lehetőséget biztosít a további desztinációkba utazóknak.

Folytatás a HÖLGYPILÓTÁK, Nők a repülésben blogon.

A járatot többször majd az orosz gyártású és a címképen, valamint a zenés képeslapon is látható Szuhoj SzuperJet 100 repülőgéptípussal fogják teljesíteni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »