Jost Lammers Pro Turismo díjat kapott

A magyar turizmust felügyelő Dr. Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter a magas presztízs-értékű Pro Turismo díjat adományozta Jost Lammers-nek, a Budapest Airport vezérigazgatójának. Mindez hivatalos, miniszteri elismerése a Budapest Airport első számú vezetője folyamatos erőfeszítéseinek, amelyeket annak érdekében tesz, hogy új légitársaságok jöjjenek Budapestre és Magyarországra.

A Pro Turismo díjat Dr. Bienerth Gusztáv, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium turizmusért felelős kormánybiztosa adta át Jost Lammers-nek, a Budapest Airport vezérigazgatójának. A Budapest Airport utasforgalmának növekedési üteme az elmúlt négy év során jelentős mértékben meghaladta a közép-kelet-európai régió egyéb repülőtereinek növekedését. A budapesti utas-szám a 2012-es évi 8,5 millióról évi 10,3 millióra nőtt 2015-re, ami a Budapest Airport erőfeszítéseinek köszönhetően mintegy 21%-os bővülést jelent.

josttorta3

Swiss Bombardier CS100 járatköszöntő torta

„Büszkén veszem át ezt a díjat a Budapest Airport összes munkatársa nevében, hiszen minden egyes repülőtéri dolgozó hozzájárult a remek eredményekhez, különösen a járatfejlesztési és marketing osztályunk dolgozói,” mondta Jost Lammers a díjátadón.

Hirdetés

Hozzátette, „Folytatjuk a munkát, hogy megfeleljünk az utasaink elvárásainak, és Közép-Kelet Európa legjobb repülőtere legyünk mind szolgáltatási színvonalunk, mind a fejlődés területén. Célunk továbbra is az, hogy egyre több utast csábítsunk ide a világ minden részéről, hogy megismerhessék Magyarország és Budapest szépségét.”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »