Lufthansa törzsutas mérföldeket gyűjthet alvás közben

Lufthansa törzsutas mérföldeket nemcsak a levegőben, hanem újabban a földön is gyűjthetnek az utasok alvásközben. A Lufthansa Csoport és a Booking.com idén létrejött partnerkapcsolata teszi ezt lehetővé, ha az utasok a Lufthansa oldalán foglalnak szállást.

Az éjszakai mérföldgyűjtés a következőképpen működik: az ajánlat a www.lh.com webhelyen, a „Book &Manage” (Foglalás és kezelés) terület „Hotel” lapfülén található. A Lufthansa járataira jegyet vásárló utasok a vásárlás visszaigazolásakor szálláshelyekre is kapnak ajánlatot úti céljuk közelében.


A flotta büszkesége, az Airbus A350-900 XWB

A Miles & More törzsutasprogram tagjainak minden elköltött euró után egy törzsutasmérföld jár, amit a szállásról való távozás után írnak jóvá Miles egyenlegükön. Az ajánlat csak a www.lh.com webhelyen történő foglalásokra érvényes, amelyekhez Miles & More szolgáltatási kártyaszámot rendelnek hozzá a foglalási folyamat során. Visszamenőlegesen nem lehet törzsutas-mérföldeket jóváírni.

Hirdetés

A világ legnagyobb online szállásfoglalási portálján, a Booking.com-on keresztül a Lufthansa utasai több mint 1 millió 100 ezer szálláslehetőséghez férnek hozzá világszerte 100 ezernél is több helyszínen. Az egyszerű diákszállásoktól a nyaralókon és apartmanokon át a luxusszállodákig terjedő, változatos kínálatban minden vendég megtalálja az igényeinek megfelelőt.

A portál a belföldi és a nemzetközi járatok szabadidős és üzleti utasait is hatékonyan kiszolgálja. A Booking.com-on több mint 114 millió friss értékelés segít a vendégeknek kiválasztani és lefoglalni az ideális szállást.

(Forrás: Deutsche Lufthansa AG)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »