Nyereményjáték: ki lesz a Red Bull Air Race világbajnoka idén?

A hétvégén magyar idő szerint vasárnap este rendezik az utolsó futamot Indianapolisban. Lehet nálunk tippelni a 2017 évi világbajnokra, a helyes választ adók részére teljesítményük alapján nyereményeket adunk.

NYEREMÉNYEK

1. A tavalyi világbajnok, Matthias Dolderer által aláírt, kereskedelmi értékkel nem bíró és a teamje hirdetéseit tartalmazó egy darab nagy méretű vászon szatyor.

2. Egy darab Red Bull Air Race feliratot viselő, kereskedelmi értékkel nem bíró ajándék T-Shirt

Az utolsó futam előtt a jelenlegi állás szerint a legnagyobb esélye a világbajnoki címre a cseh Martin Sonkának (63 pont) van, aki 4 ponttal vezet a japán Joshihide Muroya (59 pont) előtt. Hozzá képest 3 ponttal van lemaradva a kanadai Pete McLeod (56 pont) és végül a hazai környezetben versenyző nagy öreg, Kirbly Chambliss (52 pont) is bír matematikai eséllyel. Neki már 11 pont a hátránya Sonkával szemben.

Hogy a tippeket kalkulálni lehessen, nézzük a futamon megszerzezhető helyezések pontszámait.

A részvételi feltételek a következők: A játékos által tippelt világbajnok vezetéknevét kell beküldeni az rbarjatek@repulnijo.hu címre 2017 október 15b vasárnap 19 óráig, mert akkor kezdődik az első párbaj. A játékosnak emellett fel kell iratkoznia a Repülni JÓ Youtube Csatornájára ,. A játékosok közül előnyben részesül az, aki minél korábban küldi be a nevet és a tippje mellé indoklást is ír.

Minden, ami Red Bull Air Race nálunk

A nyeremények a Red Bull Air Race pilóták ajándékai, melyek a nyereményjáték részletes szabályai linken is olvashatóak.

A címképen balról a világbajnoki címre még esélyes Pete McLeod és Martin Sonka Portóban,
fotó Red Bull Air Race

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »