Ryanair húsz százalék kedvezményt ad két napig

Ryanair diszkont légitársaság vissza a munkába akcióval ünnepeli az új évet azzal, hogy tovább diszkontál minden jegyárat több mint két millió ülőhelyre. A jegyeket a cég weboldalán lehet megvenni (hol máshol?)

A húsz százalék kedvezmény ajánlat a légitársaság egész európai hálózatában érvényes a január 6. és 31. közötti utazási időszakban és mától január 4, szerda éjfélig vehető igénybe.

Néhány adat: a Ryanair Európa legkedveltebb légitársasága, évi 119 millió utassal, 1.800 napi járattal 86 légibázisról, ezáltal 200 úticélt összekötve 33 országban 360 Boeing 737-es repülőgépből álló flottájával.

A légitársaság 9 millió utast szállított 2016 decemberében, ami egy 20 százalékos növekedés az előző év hasonló időszakához képest, amikor 7,5 millió volt az utasok száma.

Jelenleg további 305 Boeing 737-es repülőgép van rendelésen, ezáltal a Ryanair tovább csökkenti alacsony viteldíjait és évi 200 millióra növeli utasforgalmát 2024-ig. A légitársaság csapata több mint 11.500 magasan képzett repülési szakemberből áll, akik Európa legpontosabb légi szolgáltatását nyújtják és fenntartják a cég 31 éve tartó és az iparágban egyedülálló biztonsági rekordját.

(Forrás: Ryanair légitársaság)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »