Shanghai Airlines első járata megérkezett Budapestre, videóink róla

Frissítés vendégképekkel, második videó. Pénteken reggel egyenest Sanghajból leszállt a képen látható Dreamliner, ünnepélyes kereketek között megnyitották Sanghaj és Budapest között a közvetlen légijáratot.

A két város között a távolság nagyjából 8500 kilométer, amit a Dreamliner nagyságrendileg 10 óra alatt repül le. Reggel 6 körül érkezik, majd 13 óra körül indul vissza.

Shanghai Airlines

Igazi kínai hangulat fogadott bennünket a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2B új terminálján. Dobpergés, sárkányok, vörös színek, ünnepi beszédek és az elmaradhatatlan torta, miközben az ablakon kinézve ott parkolt a nap főszereplője, a járatot teljesítő Dreamliner.

Impozáns volt a repülőgép kívülről körbejárva, a fedélzetről pedig inkább a videónkban a turista osztály székeit mutattuk az állandóan változó fényjáték keretében. 250 ezer forint körüli áron kapható egy oda-vissza jegy a turista osztályra.

Shanghai Airlines

A Dreamliner repülőgép Sanghaj központjától 30 kilométerre levő repülőtérre érkezik, ahonnan a 430 kilométerrel száguldó lebegő mágneses gyorsvasúttal 8 perc alatt beérhet az utas a város központjába. Ferihegyre sem lenne rossz egy ilyen transzfer.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »