Ultralight gépek Friedrichshafenben

A jövő héten lesz a bodeni tó partján, Friedrichshafenben az Aero kiállítás, ahol mi is ott leszünk és főként a Facebook oldalunkon tudósítunk az eseményekről.

Hirdetés

Régi kedves ismerősünk, Pintér Sándor a magyar bozótrepülő is ott lesz, ezúton tudatja és várja az érdeklődőket.

Április 3-án már Friedrichshafenben leszünk és segítkezünk a gépek összerakásában illetve a standok berendezésében. 5-én pedig egész nap várjuk az érdeklődőket. Érdemes telefonon ránk csörrenni – +36 30 6900750 – hogy éppen hol vagyunk ugyanis „több emberként kell helytállni”. Az alábbi ultralight repülőgépeket képviseljük: Savage, Groppo Trail és Aerolite 120. De ezen kívül a Beringer standjánál is megtalálhatóak leszünk. És természetesen főleg jó idő esetén az udvari sörpadon is megpihenünk kicsit.
A Groppo repülőgépgyár itt és most mutatja meg először az új G70 típust! Ez egy teljesen új modell a gyár palettáján, kevésbé bozótrepülős, inkább túragép. Még nekünk a gyár képviselőinek csak nagyon keveset árultak el a gyártás során, meglepetésnek szánták a kiállításra!

Reméljük, hogy Sándor nemsokára egy ilyen, a képen látható géppel repül majd, és annak a neve YETIegy lesz. Addig mutatjuk a korábbi piros gép repülését.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »