Váradi József beszéde a Wizz Air szentpétervári járatának bejelentésekor videón

A Wizz Air Moszkva után négy évvel bevette Szentpétervárt, ahova indulásként heti két alkalommal repül a nyár végétől Budapestről.

Hirdetés

A sajtótájékoztatón Váradi József Wizz Air vezérigazgató után beszédet mondott Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter. A vezérigazgató beszédét képekkel illusztráltuk, íme a képes hangfelvétel.

Magyarország hazai légitársaságaként a Wizz Air közelmúltban indított kilenc új útvonala és a Bordeaux-ba, Asztanába, valamint Frankfurtba közlekedő már bejelentett járatok mellett Szentpétervár a 13. célállomás, amellyel a Wizz Air bővíti budapesti hálózatát 2017-ben. A heti két járat a nyári menetrendben augusztus 27-én indul szerdán és vasárnap. Majd a téli menetrendben minden héten kedd és szombat a járatok napja. A jegyek már foglalhatóak, a viteldíj egy útra, beleértve az adókat és a nem választható költségeket 8990 forinttól indulnak.

Váradi József beszéde

A sajtótájékoztatón Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter is köszöntötte a szentpétervári járat megnyitását és bemutatta hatását a magyar gazdaságra. Beszéde teljes terjedelemben megnézhető a videónkon.

Fotók és videó: Repülni JÓ

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »