Minden Wizz Air járaton ingyenes lesz a nagy kézipoggyász október végétől

A diszkont légitársaság ma bejelentette, hogy minden Wizz Air járaton ingyenes lesz a nagy kézipoggyász 2017. október 29-től. A nyitóképen látható ketrecek nem mennek nyugdíjba, hanem többet fogják a nagyobbikat használni.

Hirdetés

Az utasok a fedélzetre magukkal vihetnek egy darab, legfeljebb 55×40×23 cm méretű kézipoggyászt, melynek díját a viteldíj tartalmazza. A korábbi ingyenesen szállítható kézipoggyász méretéhez képest ez 50%-os növekedést jelent. Azok az utasok, akik 2017. október 29-én vagy azután induló járatra közvetlenül a Wizz Air rendszerében korábban megvették nagyobb kézipoggyászukat, a poggyászdíj 120%-át visszakapják WIZZ számlájukon jóváírás formájában.

Minden Wizz Air

Ügyfél elégedettségi felmérésekben a Wizz Air utasainak több mint 80 százaléka értékelte kiemelkedőnek a Wizz Air fedélzeti élményt, a légi személyzet kedvességét és szakértelmét. A légitársaság folyamatosan figyel az ügyfelek visszajelzéseire, éppen ezért azt várja az új kézipoggyász-szabályzattól, hogy még jobbá teszi a WIZZ utazási élményt.

Minden Wizz Air

Mai bejelentésében a Wizz Air egy új szolgáltatási csomagot is bemutat WIZZ Priority néven. A mától érvényes WIZZ Priority a következőket tartalmazza: Elsőbbségi beszállás és a fedélzetre felvihető további egy darab, legfeljebb 40×30×18 cm méretű kézitáska. Október 29-től garancia arra, hogy a kézipoggyász felvihető a fedélzetre (a WIZZ Go, WIZZ Plus és a WIZZ Privilege Pass csomagban szintén elérhető)

A Wizz Air első negyedéves pénzügyi eredményeinek mai bejelentésén Váradi József vezérigazgató elmondta:

Mai bejelentésünk hangsúlyozza a Wizz Air elkötelezettségét, hogy utasainknak minden szolgáltatásunk minden egyes pontján kiváló ügyfélélményt nyújtsunk. A Wizz Air büszke felhasználóbarát weboldalára és mobilalkalmazására, csúcstechnológiát képviselő flottájának hatékonyságára, valamint a kiemelkedő fedélzeti szolgáltatásokra és a személyzet profizmusára. Keményen dolgozunk azért, hogy a WIZZ élmény a lehető legsimább és leginkább problémamentes legyen, és a kézipoggyász díjának eltörlése október 29-től is ezt a célunkat szolgálja.


Forrás Wizz Air diszkont légitársaság

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »