Vitorlázz itthon kedvezménykártyával

Az idén már mindenki igénybe veheti a Magyar Vitorlás Szövetség által koordinált „Vitorlázz itthon – A felfedezés élménye” projekt keretében kibocsátott kedvezménykártyát, amely a magyarországi tavak – köztük a Balaton – körül nyújt számtalan olcsóbb szolgáltatást a turistáknak. Az uniós támogatással létrehozott kedvezménykártya-rendszer és a hozzá tartozó turisztikai portál közelebb hozza mindenkihez az élményturizmust és a vitorlázást. Ugyancsak uniós támogatásból rendeződik egy évtizedes tartozás: mostantól minősítési rendszer alapján osztályozzák a balatoni kikötőket.

Hirdetés

A program minden részlete megtalálható a képen látható vitorlazzitthon.hu új portálon.

A Magyar Vitorlás Szövetség reményei szerint a szóban forgó hajóbeszerzések, a Vitorlázz itthon kedvezménykártya-rendszer és a hozzá kapcsolódó turisztikai portál olyanok számára érdekessé és elérhetővé teszi a vitorlázását, valamint az aktív élményturizmust, akik eddig nem feltétlenül érdeklődtek irántuk. A program pedig rövid és hosszú távon hozzájárul a belföldi idegenforgalom fejlesztéséhez és ahhoz, hogy a Balaton és a többi magyar tó ismertebbé váljon vitorlásturisztikai desztinációként.

Ha kiváltja valaki a kedvezménykártyát, még az is megeshet, hogy láthatja repülni a Balatonon az MKB repülő vitorlását, akár egy hagyományos vitorlásból a Balaton vizéről.

A nyitóképen a hét végén is nyitva tartó Budapest Boat Show 2019 kiállításon a projekt.

Forrás: Magyar Vitorlás Szövetség

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »