Álomgéppel repülhetünk közvetlenül Sanghajba

Nyáron indul az új járat Budapestről a kínai metropoliszba, így Peking után egy olyan város is elérhető, amely akár kiváló átszállóhely is lehet Ázsia, Ausztrália más városaiba is.

Hirdetés

Az új járatot a China Eastern Airlines egyik leányvállalata, a Shanghai Airlines egy Boeing 787-9 Dreamliner típusú géppel üzemelteti, június 7-én indul a kínai városból az első járat Budapestre, a frekvencia kezdetben heti három járat, szerda-péntek-vasárnap lesz.

A nagyobb Dreamlineren 285 ülőhely áll az utasok rendelkezésére, 4 első-, 26 business-, 28 prémium turista és 227 turista osztályon. A kiindulópont a Sanghaj-Putung Nemzetközi Repülőtér lesz, és a tervek szerint éjfél körül induló gép mintegy 10 óra alatt teljesíti az utat a magyar fővárosig, ahová hajnali hat óra után érkezik meg. Jegyek már foglalhatóak a légitársaság oldalán.

A China Eastern Airlines jelenleg több mint 600 légi járművet üzemeltet. Ezek átlagos életkora kevesebb, mint 5 és fél év – a nagy légitársaságok mezőnyében ez a világon az egyik legfiatalabb flotta. A SkyTeam szövetség tagjaként a China Eastern Airlines több mint 100 millió utast szolgál ki világszerte, ami alapján globálisan a hetedik legnagyobb légitársaság. Járathálózata révén 177 országban 1052 célállomást üzemeltet. Törzsutasai az Eastern Miles program keretében a 20 SkyTeam-tag 672 váróját használhatják világszerte.

Forrás: Budapest Airport

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »